• nybjtp

Tentang Kami

Diadegkeun dina 1990, Liren mangrupikeun perusahaan anu mandiri sareng milik kulawarga, anu parantos ngalangkungan tilu generasi. Hatur nuhun pikeun Mr Morgen, ahli pencegahan gugur.Anjeunna mingpin sobat heubeul na, John Li (présidén Liren) kana industri Pencegahan ragrag.

Kalayan langkung ti 20 taun pangalaman dina pencegahan ragrag sareng perawatan rumah sakit sareng industri perawatan panti jompo, kami didédikasikeun pikeun nyayogikeun asuhan kalayan téknologi sareng solusi anu pangsaéna anu bakal ngirangan ragrag pasien sareng ngabantosan panyawat pikeun ngajantenkeun padamelan na langkung gampang sareng langkung efisien.

Kami henteu ngan produsén, tapi ogé nyadiakeun solusi téhnologi inovatif pikeun mantuan caregivers nyadiakeun kaamanan, karapihan pikiran jeung miara manula, penderita sarta ngaronjatkeun kualitas sarta martabat hirup.Jieun asuhan leuwih gampang, leuwih efisien sarta leuwih ramah.Hayu rumah sakit sareng panti jompo ngirangan biaya, ningkatkeun kualitas perawatan, ningkatkeun daya saing, sareng ningkatkeun kauntungan.

John Limangrupa insinyur senior inovatif.Anjeunna geus meunang National Science and Technology Progress Award.John Li, ahli dina industri pencegahan ragrag sareng perawatan salami 20 taun, parantos janten pamimpin generasi kadua Liren. Salaku pangagem agama anu taat, John Li percaya yén anjeunna tiasa ngagunakeun naon anu anjeunna gaduh sareng naon anu anjeunna pelajari pikeun ngabantosan langkung seueur. jalma jeung mawa aranjeunna cinta.

jion
fac

Lokasina di Cheng du, Cina.Liren mangrupakeun salah sahiji pabrik ngarah dina pencegahan ragrag global sarta industri perawatan, nyadiakeun kualitas luhur, produk ongkos-éféktif jeung solusi aman tur dipercaya.Liren geus maju modern garis produksi efisien, geus diala pinuhISO9001, ISO13485, CE, ROHS, FDA, ETL 60601 sareng FCC.