Produk Diulas

ngeunaan
Liren

Diadegkeun dina 1990, Liren mangrupikeun bisnis anu mandiri, milik kulawarga anu diturunkeun ka tilu generasi.Hatur nuhun ka Mr Morgen, ahli pencegahan ragrag.Anjeunna mingpin sobat heubeul na, John Li (présidén Liren) kana industri Pencegahan ragrag.

Kalawan leuwih ti 20 taun pangalaman dina pencegahan ragrag jeung perawatan rumah sakit jeung industri perawatan panti jompo, kami dedicated ka nyadiakeun caregivers panti jompo jeung téhnologi pangalusna sarta solusi anu bakal ngurangan ragrag sabar tur mantuan caregivers nyieun jobs maranéhanana leuwih gampang sarta leuwih efisien.

Kami henteu ngan ukur produsén, tapi ogé nyayogikeun solusi téknologi inovatif anu ngabantosan para pengasuh nyayogikeun kasalametan, katengtreman pikiran, sareng miara manula, gering, sareng ningkatkeun kualitas sareng martabat kahirupan.Éta ngajantenkeun asuhan langkung gampang, langkung efisien sareng langkung ramah.Hayu rumah sakit sareng panti jompo ngirangan biaya, ningkatkeun kualitas perawatan, ningkatkeun daya saing sareng ningkatkeun kauntungan.

warta jeung informasi

Terobosan anyar dina panalungtikan panyakit geriatric: pangobatan inovatif pikeun ningkatkeun fungsi kognitif

Terobosan anyar dina panalungtikan panyakit geriatric: pangobatan inovatif pikeun ningkatkeun fungsi kognitif

Usaha pikeun merangan turunna kognitif anu aya hubunganana sareng umur parantos janten fokus kritis dina komunitas médis, kalayan panalungtikan panyakit geriatric ngungkabkeun seueur pendekatan inovatif pikeun ningkatkeun karaharjaan kognitif tina populasi sepuh.Éksplorasi duanana farmakologis sareng non-farmakologi ...

Témbongkeun Rincian
Kamanusaan sarta Studi Robot-Bantuan: Masa Depan Kamanusaan sarta Studi Manula

Kamanusaan sarta Studi Robot-Bantuan: Masa Depan Kamanusaan sarta Studi Manula

Dina taun-taun ayeuna, industri kasehatan parantos nyaksian kamajuan téknologi anu signifikan, khususna dina perawatan manula.Salah sahiji kamajuan anu paling ngajangjikeun nyaéta integrasi robotics kana perawatan sapopoé.Inovasi ieu henteu ngan ukur ningkatkeun kualitas ...

Témbongkeun Rincian
Tren Muncul dina Perawatan Lansia: Aplikasi Téknologi Imah Smart

Tren Muncul dina Perawatan Lansia: Aplikasi Téknologi Imah Smart

Nalika umur populasi global, paménta pikeun solusi inovatif pikeun ngadukung perawatan manula terus ningkat.Salah sahiji tren anu paling ngajangjikeun dina séktor ieu nyaéta integrasi téknologi bumi pinter.Kamajuan ieu ngarobih cara panyawat sareng kasehatan ...

Témbongkeun Rincian
Kamajuan Groundbreaking dina Pangobatan Alzheimer: Persetujuan Donanemab Nyangking Harepan Anyar

Kamajuan Groundbreaking dina Pangobatan Alzheimer: Persetujuan Donanemab Nyangking Harepan Anyar

Administrasi Pangan sareng Narkoba AS nembé ngadamel léngkah anu penting dina perang ngalawan Panyakit Alzheimer ku nyatujuan donanemab, antibodi monoklonal anu dikembangkeun ku Eli Lilly.Dipasarkan kalayan nami Kisunla, perlakuan inovatif ieu tujuanana pikeun ngalambatkeun kamajuan ...

Témbongkeun Rincian
LIREN Kamanusaan sarta Studi Senior: Inovating pikeun Isukan Aman

LIREN Kamanusaan sarta Studi Senior: Inovating pikeun Isukan Aman

Di LIREN, kami yakin yén inovasi sareng perawatan satuju.Komitmen kami nyaéta pikeun karaharjaan sareng kasalametan manula, sareng kami narékahan pikeun nyayogikeun produk anu henteu ngan ukur nyegah kacilakaan tapi ogé ngamajukeun kamerdikaan.Salaku produsén produk perawatan manula canggih, ...

Témbongkeun Rincian