• nybjtp

Tanpa kabel Pesanggrahan Tekanan Sensor Pad Alarm

Katerangan pondok:

Pad sensor ranjang tanpa kabel ditempatkeun di handapeun nyicingan dina ranjang.Nalika warga bangun tina pad, sinyal dikirim ka pager atanapi lampu panto pikeun waspada caregiver.Gawéna sareng sistem pencegahan ragrag tanpa kabel Liren


Rincian produk

Tag produk

Tanpa kabel Pesanggrahan Tekanan Sensor Pad Alarm

Fitur:

  • Taya sora alarem, ngawas ragrag sepi
  • Taya tali!Ngurangan bahaya tripping sareng ngaleungitkeun kabel anu rusak atanapi kusut
  • 2-Tipe Lipet Standar Pesanggrahan Sensor Pad sadia.Ieu bisa narilep dina crease pikeun neundeun jeung transportasi.
  • Jenis tanpa kabel Standar Pesanggrahan Sensor Pad sayogi.Ieu bisa dipaké kalawan monitor tanpa kabel, lampu indikator tanpa kabel, panarima panggero Mantri tanpa kabel, pager pikeun ngonpigurasikeun sistem ngawaskeun rada ragrag.
  • Gawéna sareng pamancar tanpa kabel
  • OEM sareng labél pribadi anjeun sayogi

barang:

  • 811501 --- Pads Pesanggrahan Standar Tanpa Kabel 30 "x 5"--60/90/180/365 dinten
  • 811502 --- Pads Ranjang Standar Tanpa Kabel 30 "x 10"--60/90/180/365 dinten
  • 811503 --- Pads Ranjang Standar Tanpa Kabel 30 "x 15"--60/90/180/365 dinten
  • 811505 --- Pads Ranjang Standar Tanpa Kabel 30 "x 20" --60/90/180/365 dinten
  • 811504 --- Tanpa kabel 2 Lipet Bantalan Ranjang Standar 30 "x 15"--60/90/180/365 dinten
  • 811506 --- Tanpa kabel 2 Lipet Bantalan Ranjang Standar 30 "x 10" --- 60/90/180/365 dinten
  • 811507 --- Tanpa kabel 2 Lipet Bantalan Ranjang Standar 30 "x 20" --- 60/90/180/365 dinten

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami