• nybjtp

Alarem Pad Ganda

Katerangan pondok:

Kalayan monitor dual pad sora, anjeun tiasa nyambungkeun dua bantalan sensor ka monitor tunggal.Nalika tekanan dileungitkeun tina pad sénsitip-tekanan (mode Pad) atanapi tekanan diterapkeun kana mat sénsitip-tekanan (mode Lantai), alarm monitor disada pikeun ngingetkeun résiko ragrag atanapi gerakan anu teu dihoyongkeun.Upami sistem telepon perawat disambungkeun, alarm tiasa dikirim ka stasiun telepon perawat.


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

Hiji monitor, dua hampang: Sambungkeun dua hampang sensor ka monitor tunggal, sampurna pikeun ngawaskeun ranjang jeung korsi atawa korsi roda ku Unit tunggal.

Pesen sora: Aksés gampang Tombol Rékam sareng Tombol Puter deui pikeun Ngarékam sareng Puter deui pesen Sora pondok pikeun unggal pasien, ngabantosan ngaleungitkeun halangan basa staf-ka-sabar.Ladenan anu langkung wijaksana sareng ramah-pamaké.

Pad 1 & Pad 2 Setélan individu: nyumponan kabutuhan individu unggal pasien atanapi penduduk.(Waktos reureuh, setélan pad).


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami