• nybjtp

Sora Pad Alarem Monitor

Katerangan pondok:

Monitor Pencegahan Ragrag Standar dianggo sareng bantalan tekanan sénsitip beurat pikeun ngawangun sistem pencegahan ragrag pikeun ranjang, korsi atanapi korsi roda.Nalika dihubungkeun sareng bantalan tekanan, alarm monitor disada pikeun ngingetkeun résiko ragrag nalika beurat dicabut tina bantalan tekanan kusabab pasien anu rapuh sareng rentan atanapi manula anu lemah nyobian kaluar tina korsi atanapi korsi roda tanpa bantosan.


Rincian produk

Tag produk

vsd

Fitur

  • Pilihan sora anu tiasa disaluyukeun: Ngageterkeun Warga pikeun ngarékam pangguna pikeun ngingetkeun sora "JOHN, Punten linggih deui," ngabantosan ngaleungitkeun halangan basa staf-ka-pasien, ngingetkeun pasien / penduduk pikeun ngantosan staf.
  • Rentang nirkabel: 150 suku dina wangunan (tiasa manjangkeun ka 300-500 suku ku repeaters)
  • Fleksibel & Serbaguna
  • Sababaraha Nada Alarm / Pilihan musik
  • Jack adaptor kakuatan (opsional): Ieu ngamungkinkeun adaptor kakuatan AC dioperasikeun ku cadangan batré pikeun kakuatan leungit.

barang:

  • 823203 ----- Sora Pad Alarem Monitor
  • 823204 ----- Voice Pad Magnet Alarm Monitor (dua dina hiji)
  • 823301 ----- Wireless Sora Pad Alarem Monitor
  • 823302 ----- Wireless Sora Pad Magnét Alarm Monitor (dua dina hiji)

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami